Suomalainen perheyritys Top-Cousins Oy mukana ympäristötalkoissa

Top-Cousins Oy on suomalainen perheyritys, joka on ollut työhyvinvoinnin asialla jo yli 30 vuotta. Yritys on erikoistunut suunnittelemaan, valmistuttamaan sekä maahantuomaan ergonomisia kalusteita ja apuvälineitä. Heidän visio on ylläpitää ja parantaa yksilön sekä yhteiskunnan terveyttä ja toimia edelläkävijänä hyvinvointiratkaisujen tarjoajana monimuotoisiin käyttöympäristöihin.

”Saimme ELY:ltä kehitysrahan vuonna 2020, jonka avulla pääsimme toteuttamaan kaksi suurta projektia. Ensimmäinen näistä oli uuden verkkokaupan perustaminen ja toisena toimme markkinoille etätyöympäristöön suunnitellun Hima Furniture -kalustesarjan. Kaikki Hima-kalusteet valmistetaan Suomessa, ja pyrimme käyttämään tuotteissa mahdollisimman paljon puumateriaaleja”, kertoo Top- Cousins Oy:n toimitusjohtaja Robert Skurnik.

”Tapa maksaa luonnolle takaisin”

Keväällä 2021 lanseerattu kalustesarja sai Skurnikin miettimään, miten he voisivat olla mukana ympäristötalkoissa. Hänelle itselleen tärkeitä asioita luontoon liittyen ovat puu ja vesi.

”Käytämme kotimaista puuta. Aloimme miettiä, miten voisimme ”maksaa” sen käytöstä ja kompensoida synnyttämäämme hiilijalanjälkeä? Syyskuussa ollessani Lapissa kalassa, oli aikaa miettiä asiaa lisää ja silloin törmäsin Istutapuita.fi-palveluun. Löytyi tapa maksaa luonnolle takaisin”, sanoo Skurnik.

Skurnik toivoo, että pääsisi oman toiminnan kautta istuttamaan satoja uusia puunalkuja ja tämän kautta vaikuttamaan metsiemme hiilinieluun.

”Mielenkiintoista on myös aika ajoin saada tietoa, miten projekti etenee”, jatkaa Skurnik.

Vastuullisuus arvona

Skurnik kertoo, että yrityksen arvot voisi pukea sanaan hyvinvointi.

”Haluamme pitää huolta: Sinusta, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Huolenpito ympäristöstä tarkoittaa meillä vastuullista tuotantoa ja kasvavaa valikoimaa Suomessa tai lähellä tuotettuja tuotteita. Etenkin Hima-kalusteiden yhteydessä koemme, että yhteistyö Istutapuita.fi kanssa tukee ajatustamme pitää luonnostamme ja metsistämme huolta”, sanoo Skurnik.

Tärkeänä asiana yhteistyössä hän pitää myös sitä, että saa olla mukana vaikuttamassa oman yritystoiminnan osalta ympäristöön sekä auttaa luontoa jaksamaan ja voimaan paremmin.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]