Pienenkin yrityksen on tärkeää toimia vastuullisesti

Koko Suomen työn mummolaksi itseään nimittävä Metsolanne auttaa ihmisiä kohti tasapainoisempaa työelämää ja arkea. Yritys tarjoaa työnohjausta, valmennusta ja koulutusta erityisesti pienyrittäjille, somevaikuttajille ja erilaisille yhteisöille. 

Istutapuita.fi on yksi käytännön toimenpide Metsolannen hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

”Minulle yksi tärkeä toimenpide on kompensoida yritykseni hiilijalanjälkeä. Tällä hetkellä jokaisesta aloitetusta valmennus- tai työnohjausprosessista istutetaan yksi puu asiakkaan puolesta ja lisäksi vuosittain istutetaan 15 tainta lisänä yrityksen puolesta”, kertoo Metsolannen Anne Hämäläinen.

Yritys toivoo toiminnan laajentuessa yhteistyönkin laajentuvan.

”Odotan, että pääsemme istuttamaan yhdessä paljon puita ja luomaan pitkäaikaisen kumppanuussuhteen”, lisää Hämäläinen.

Istutapuita.fi tukee Metsolannen arvoja

Metsolannen arvoja ovat kasvu, rakkaus, ammatillisuus, asiakaslähtöisyys ja tasapaino, ja yhteistyö istutapuita.fi tukee näitä arvoja hyvin. Metsolannen missio on tuoda rakkautta ja kasvua yrittäjyyteen ja työelämään – miksei siis myös metsään ja maailmalle.

”Tutkin eri vaihtoehtoja, ja Istutapuita.fi arvot ja toimintatapa puhuttelivat minua. Lisäksi yhteistyön aloittaminen oli helppoa ja mutkatonta – ja tiesin alusta saakka, mitä saan”, sanoo Hämäläinen.  

Lisäksi kotimaisuus ja halu tukea toista pienyrittäjää olivat Hämäläisen mukaan yksi valintaperuste. Hän myös uskoo, että hänen asiakkaansa haluavat tehdä hyvää ja olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta.

”Yhteistyössä palkitsevinta on se, että saan tehdä hyvää yhdessä asiakkaideni kanssa”, kertoo Hämäläinen.

Vastuullisuus tärkeä arvo

Hämäläisen mielestä pienenkin yrityksen on tärkeää toimia vastuullisesti niin luonnon, ihmisoikeuksien kuin taloudenkin näkökulmasta.

”Pienikin yritys voi lähteä mukaan itselle sopivin askelin. Pienistä puroista syntyy suuria jokia ja pienistä taimista suuria metsiä”, päättää Hämäläinen.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]