Novelplast Oy kantaa vastuuta ympäristöstä puita istuttamalla

Novelplast Oy kompensoi hiilijalanjälkeään puita istuttamalla. Novelplast Oy on suomalainen muovisia tuotteita maahantuova yritys, joka tarjoaa pääasiallisesti pakkaustuotteita teollisuudelle. Valikoimasta löytyy myös muita pakkausalan tuotteita.

”Haluamme kantaa muovia käyttävien asiakkaidemme kanssa vastuuta ympäristöstä istuttamalla yhden puun jokaisesta heidän ostamasta tuhannesta kilosta suojamuovia”, kertoo Jens Mahlberg Novelplast Oy:sta.

Konkreettinen apu ympäristölle

Mahlbergin mukaan puiden istuttaminen auttaa konkreettisesti luontoa tyhjien lupausten sijaan.

”Puiden istuttaminen on helppo ja konkreettinen tapa auttaa. Sen hyödyt ovat tieteellisesti todistettuja”, toteaa Mahlberg.

Jos yritys käyttää sahatavaran suojamiseen 100 000 kg muovia vuodessa, Novelplast Oy
istuttaa 100 uutta puuta. Jokaisesta myydystä muovista syntyy myös jotain hyvää ympäristön kannalta.

Yhteistyö Istutapuita.fi kanssa

Novelplast istuttaa puut Karhusuon suoalueelle yhteistyössä Istutapuita.fi:n kanssa. Puuntaimet tulevat olemaan mäntyjä.

”Olemme todella innoissamme, sillä oikeilla valinnoilla vaikutamme ympäristöömme. Yhteistyö istutapuita.fi:n kanssa on mielestämme sopiva valinta meille, ja tämä konsepti vaikuttaa suoraviivaiselta ja konkreettiselta”, jatkaa Mahlberg.

Suomalaisen keskimääräiset hiilidioksidipäästöt ovat n. 10300kg vuodessa. Asumisen osuus siitä on keskimäärin 33%, ruuan 20%, liikenteen ja matkailun 22% ja muun kulutuksen 25%. Vanhalle suonpohjalle istutettu puu tulee sitomaan keskimäärin 600 kg hiilidioksidia sadan vuoden aikana.

”Pienillä teoilla saamme yhdessä paljon hyvää aikaiseksi ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Toivon, että aktivoimme myös muitakin yrityksiä mukaan hyväntekoon”, päättää Mahlberg.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]