Päästöjen
mukainen
kompensointi

Kompensointi tiedossa olevien päästöjen mukaan

Voitte kompensoida päästöjä laskettujen päästöjen mukaisesti tai omien päästötavoitteiden saavuttamiseksi. Turvesuolle istutetun puun sitoma laskennallinen hiilidioksidin määrä on sen elinkaaren aikana 600kg (0,6tn). Jakamalla hyvitettävien päästöjen (tn) määrä luvulla 0,6 saadaan tarvittava istutettavien taimien määrä.

Suosittu malli on myös yksittäisten tapahtumien tai vaikka toimitusketjujen päästöjen kompensointi. Urheilutapahtumat, tuotteiden kuljetuskustannukset tai elinkaarimallit ovat esimerkiksi yleisiä kompensaation kohteita. Erilaisia kohteita on oikeastaan rajattomasti, pienetkin kompensoitavaksi valitut toiminnan osa-alueet, antavat kuvan ympäristöään kunnioittavasta ja vastuullisesta toiminnasta.

Viestinnän kautta yritys voi avata yleisölleen esimerkiksi jonkin ekologisesti tehostetun toimintamallinsa. Esittämällä toiminnan muutoksen kautta saavutetut hyödyt verrattuna aiempaan malliin, saadaan näytettyä yrityksen jo suorittamat mekaaniset toimet päästöjen vähentämiseksi. Jäljelle jääneet päästöt voidaan kompensoida puiden istuttamisen myötä hiilineutraalisuuden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]