Taimitervehdys

Taimitervehdys on paljon käytetty tapa muistaa yrityksen tärkeitä sidosryhmiä. Se on digitaalinen kortti, johon on liitetty puun taimen istutus oman viestisi lisäksi. Taimitervehdys sopii erinomaisesti joulutervehdykseksi tai muuhun ajankohtaan liittyväksi huomionosoitukseksi sekä erilaisten tapahtuminen kutsukorteiksi. Taimitervehdys on muista erottuva, symbolinen viesti, joka aloittaa tervehdyksen myötä matkan isoksi puuksi, osaksi hiilinielua.

Taimitervehdystä käytetään myös laajalti aktivoimaan asiakkaita vastaamaan tyytyväisyyskyselyihin. Saatujen vastausten mukaisesti tai haluttua suhdelukua käyttäen, istutetaan haluttu määrä puita.

Tällä mallilla yritys voi samalla pienen teon tekemällä viestiä omista arvoistaan ja tärkeäksi pitämästään asiasta. Liittämällä osaksi tervehdyksen/kyselyn viestintää kannattaa liittää mukaan myös linkki projektisivuille, jolloin teko konkretisoituu ja viestin saaja saa projektista selkeämmän kuvan.

Miten homma toimii?

Valitsette teille parhaiten sopivan kuvan vaihtoehdoista ja mietitte haluamanne tervehdyksen. Kortin numeron näkee kun avaa kuvan suuremmaksi Tervehdykseen lisätään halutessanne teidän logo.

Tämän lisäksi mietitte kuinka monelle haluatte tervehdyksen lähettää. Hinta määräytyy taulukon mukaan. Mikäli haluatte istuttaa tietyn könttämäärän puita, mutta Taimitervehdyksen saajia on eri määrä, ei hätää. 

Tällöin tervehdykseen laitetaan tilaamienne istutusten määrä ja voitte lähettää tervehdyksen haluamallenne määrälle. Saatte kuvan pdfnä, jonka voitte liittää sähköpostin liitteeksi.  

Hinnoittelu

Digitaaliset kortit
9,00 / kpl – Kun tilaat alle 200 kpl
7,00 / kpl – Kun tilaat 200-500 kpl
5,00 / kpl – Kun tilaat yli 500 kpl

Painetut kortit – kysy tarjous!

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]