Osta puita

Yksikin puu lisää on ilmastoteko!

Voit aloittaa ostamalla vaikka yhden puuntaimen tai esimerkiksi vuoden taimet (17 kpl) oman hiilijalanjälkesi kompensoimiseksi. Puun ostajat saavat nimensä kunniakirjaan, joka toimitetaan sähköpostiiin tilausvahvistuksena. Seuraavat istutukset tapahtuvat touko-kesäkuussa 2022. Nyt ostetut puut istutetaan Tuulisuolle joka sijaitsee Pohjois-Suomessa Vaalan kunnassa. Lisää tietoa kohteesta löydät projektisivulta.

Kompensoi omia päästöjäsi

Suomalainen henkilö aiheuttaa vuosittain keskimäärin 10300 kg:n edestä hiilidioksidipäästöjä. Istuttamalla yhden taimen voit kompensoida omaa hiilijalanjälkeäsi keskimäärin 21 päivän verran.

Mikäli etsit sopivaa ratkaisua yritykselle, käy lukemassa lisää eri vaihtoehdoista yrityksille sivuilta tai ota yhteyttä niin mietitään teille sopivaa ratkaisua yhdessä. Yksittäiset istutukset voit toki ostaa verkkokaupastamme.

 

Osta puita

10,00  (sis. alv 24%)

Osta puita ja ole mukana tekemässä hyvää ilmastomme auttamiseksi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja kunniakirjan välittömästi sähköpostiisi. (HUOM. Jos viestiä ei näy niin katso roskapostikansiosta / mainoskansiosta.)

Puiden istuttaminen on helppo ja konkreettinen tapa auttaa, sen hyödyt ovat myös tieteellisesti todistettuja. Ostetut puut istutetaan turvetuotannosta poistetulle suonpohjalle.

Osasto:

Ota yhteyttä!

Mikäli teidän yritys haluaa osallistua puiden istuttamiseen ja mietitte laajempaa yhteistyötä niin ota yhteyttä. Mietitään juuri teille sopiva kokoinaisuus yhdessä.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]

Copy link
Powered by Social Snap