Yrityksille

Mitä ja miten kompensoin?

Jos yrityksellänne on selkeät määrälliset (co2e) päästötavoitteet, kompensoimme hiilidioksidipäästöjä istuttamalla puita vanhoille turvetuotannosta päästövähennysten edellyttämän määrän.

Kuitenkin usein etenkään pienemmillä yrityksillä ei ole selkeitä lukumääräisiä tavoitteita haluttuihin päästövähennyksiin. Eikä tarvitsekaan olla, tärkeintä on tekemisen aloittaminen. Kompensaatiota voidaan kohdistaa halutulla määrällä johonkin tiettyyn osaan yrityksen toimintaa (esimerkiksi logistiikka) tai vaikka yrityksen koko toimintaan. Päästökompensaation ei tarvitse olla kaiken kompensoimista eikä se ei aina ole edes mahdollista. Tästä ei pidä ahdistua, ei ole väärää tapaa toimia!

Olet myös vastuullinen toimija

Kantamalla huolta ilmastomme hyvinvoinnista, tuot myös ilmi yrityksesi arvoja. Vastuullisuus on nykyaikaisen yrityksen yksi koko toiminnan kulmakivistä. Kukaan ei pysty yksin pelastamaan maailmaa, mutta aloitetut toimet johtavat muutoksiin myös muissa yrityksissä.

Tee päätös ja lähde mukaan!

Voit tehdä kerralla hyvää tai voimme suunnitella yrityksellenne sopivan pidempiaikaisen ratkaisun. Yhdessä miettimällä löydämme takuuvarmasti teitä miellyttävän ratkaisun! Tärkeintä on tehdä valinta toiminnan aloittamisesta, jokainen teko merkitsee!

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 485 6607.

5 + 6 =

Yritys

Q-Trading Oy / istutapuita.fi
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

2555033-2

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

istutukset@istutapuita.fi

Copy link