Rollboysin sähköskootterit ja -potkulaudat vihreällä asialla

Ilmastonmuutos oli yksi vaikuttimista Rollboysin, sähköskoottereita ja -potkulautoja myyvän yrityksen, perustamisen taustalla. Firma haluaa olla mukana viemässä kehitystä kohti sähkökäyttöisien kulkuneuvojen hyödyntämistä. ”Meillä oli myös kokemusta erilaisista sähkövempaimista, ja niillä on hauska liikkua paikasta toiseen auton sijaan”, Christian Rollboysilta kertoo.

Miksi halusitte lähteä mukaan istuttamaan puita?

Koska ilmastonmuutos on tärkeä teema yritykselle, oli alusta asti selvää, että jonkinlaista työtä ilmaston hyväksi tehtäisiin. Puiden istuttamiseen päädyttiin yrittäjien oman taustan johdosta: ”meille luonto ja siellä oleilu on aina ollut tärkeää. Halutaan varmistaa, että päästään liikkumaan metsissä jatkossakin”, Christian sanoo. ”Puiden istuttaminen sopii myös hyvin meidän nicheen”.

Miksi Istutapuita.fi?

Päätettyään puiden istuttamisesta, Rollboys ryhtyi etsimään sopivaa palveluntarjoajaa. Sitten vastaan tuli istutapuita.fi. ”Ihastuin erityisesti istutapuita.fi-sivustoon ja luottamusta herättivät yrityksen tarina, lukuisat kuvat ja yleinen fiilis”, Christian kertoo. ”Päätettiin sitten, että tämä on selvästi paras vaihtoehto, vaikka olimme käyneet läpi muitakin palveluntarjoajia.”

Mikä yhteistyössä on ollut parasta?

Christian kertoo, että Rollboysin asiakkaat ovat olleet yhteistyöstä mielissään. ”Olemme saaneet asiakkailta paljon positiivista palautetta siitä, että ollaan mukana istuttamassa puita ilmaston hyväksi.”

Christian kehuu myös kommunikoinnin istutapuita.fi:n kanssa olevan helppoa ja läpinäkyvää.

*Rollboys on vuoden 2019 lopulla perustettu yritys, joka tuo maahan laadukkaita sähköskoottereita ja sähköpotkulautoja. Lue lisää: https://rollboys.com/

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää miten teidänkin yritys voi olla mukana hiilinieluprojektissamme? Tärkeintä on halu osallistua työhön luonnon hyväksi.

14 + 6 =

Yritys

Q-Trading Oy / istutapuita.fi
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

2555033-2

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

istutukset@istutapuita.fi

Share via
Copy link