Rollboysin sähköskootterit ja -potkulaudat vihreällä asialla

Vuonna 2019 perustettu Rollboys myy sähköskoottereita ja -potkulautoja ja haluaa olla mukana viemässä kehitystä kohti sähkökäyttöisten kulkuneuvojen hyödyntämistä.

”Koska ilmastonmuutos on tärkeä teema yritykselle, oli alusta asti selvää, että jonkinlaista työtä ilmaston hyväksi tehtäisiin”, toteaa Christian Svenlin Rollboysilta.

Puiden istuttamiseen päädyttiin yrittäjien oman taustan johdosta.

”Meille luonto ja siellä oleilu ovat aina olleet meille tärkeää. Halusimme varmistaa, että pääsisimme liikkumaan metsissä jatkossakin”, Svenlin sanoo.

Istutapuita.fi:n tarina vetosi

Rollboysin yrittäjät etsivät sopivaa puiden istuttajaa ja vastaan tuli Istutapuita.fi.

”Ihastuimme erityisesti Istutapuita.fi-sivustoon, ja luottamusta herättivät yrityksen tarina, lukuisat kuvat ja yleinen fiilis. Päätimme lähestulkoon heti, että se on paras vaihtoehto, vaikka olimme käyneet läpi muitakin palveluntarjoajia”, Svenlin kertoo.

Svenlin kertoo, että he ovat saaneet heidän asiakkailtaan paljon positiivista palautetta siitä, että he ovat istuttamassa puita ilmaston hyväksi.

”Myös kommunikointi Istutapuita.fi:n kanssa on ollut helppoa ja läpinäkyvää”, päättää Svenlin.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]