Lainaa.com – vihreitä lainoja

Koska lainoja otetaan Suomessa niin paljon, vakuudettomien lainojen kilpailutuspalvelu Lainaa.com:n mielestä on kannattavaa pyrkiä kanavoimaan tämän kokoinen asiakasliikenne hyvää tarkoitukseen ja maailmalle takaisin antamiseen.

”Moni ei ole varmaan tietoinen, mutta joka neljännellä suomalaisella on kulutusluottoa maksettavanaan. Lainojen kilpailutuspalvelukin voi olla ympäristöystävällinen”, kerrotaan Lainaa.comilta.

Puiden istutus on ekotekona helposti mitattavissa ja kaikkien etu

Ympäristön suojelu ja kestävä kehitys ovat olleet tärkeitä kansanyhteisön kysymyksiä pitkän aikaa, ja monet yritykset kantavatkin tänä päivänä kortensa kekoon parhaan kyvyn mukaan. Jotkut yritykset luopuvat kertakäyttöastioista, osa lahjoittaa luonnonsuojelujärjestöille, osa siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa ja niin edelleen.

”Kannamme osaltamme yrittäjän vastuuta ympäristöstä puita istuttamalla. Mitä enemmän lainoja, sitä enemmän puita”, kerrotaan Lainaa.com:lta.

Lainaa.com kertoo toimivansa arvojensa mukaisesti. He eivät tyrkytä tai painosta ketään sitoutumaan sopimuksiin, vaan tarjoavat mahdollisimman laajan kilpailutuksen, joka helpottaa kuluttajan omia talouspäätöksiä. Lisäksi he kertovat opastavansa avoimesti ja rehellisesti palvelun käyttäjiä karttamaan huonoja lainasopimuksia, jotka ovat joko epäedullisia tai eivät välttämättä hyvin perusteltuja.

Istutapuita.fi oli varma suomalainen valinta

Vaikka Lainaa.com toimii verkossa ilmaispalveluna, ilman suurempia suoria ympäristörasitteita, puiden istutus tuntui silti loogiselta ratkaisulta.

”Lainoja käytetään usein ympäristöä kuormittaviin tarkoituksiin esimerkiksi lomamatkoihin tai auton ostoon. Näissä tapauksissa puiden istuttaminen kompensoi ympäristökuormitusta. Kotimaan luonto on vaalimisen arvoinen asia”, kerrotaan Lainaa.com:lta.

Välillä hyväntekeväisyyteen annetut lahjoitukset voivat hukkua järjestöstä riippuen ns. kuluihin, ja lopulta vain murto-osa saapuu perille niitä tarvitseville. Lainaa.comin mielestä puiden istuttamisessa on parasta se, että he pystyvät konkreettisesti laskemaan palvelun käytön perusteella istutettujen puiden määrän, ja he voivat myös itse vaikuttaa siihen suorasti omalla toiminnallaan tulevaisuudessa.

”Me emme istuta puita yksin – SINÄ istutat meidän kanssamme. Mielestämme puita ei voi olla Suomessa liikaa. Koska lainojen kilpailutus on palvelun käyttäjille maksutonta ja kilpailutus on yksi Suomen kattavimmista, puiden istuttaminen Lainaa.com:n kautta on yhteiskunnallinen lisähyöty siitä, että käyttää palveluamme. Tämän vuoksi sitoudumme istuttamaan yhden uuden puun jokaista maksettua lainaa kohden, joka on kilpailutettu palvelumme kautta”, lupaa Lainaa.com.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]