Lainaa.com lähtee mukaan ympäristötalkoisiin istuttamalla puita!

Ympäristön suojelu ja kestävä kehitys ovat olleet tärkeitä kansanyhteisön kysymyksiä pitkän aikaa ja monet yritykset kantavatkin tänä päivänä kortensa kekoon parhaan kyvyn mukaan.

Jotkut yritykset luopuvat kertakäyttöastioista, osa lahjoittaa luonnonsuojelujärjestöille, osa siirtyy käyttämään uusiutuvaa energiaa ja niin edelleen. Mutta miksi juuri puiden istutus sopii Lainaa.comin kaltaiselle lainojen kilpailutuspalvelulle?

Lainojen kilpailutuspalvelukin voi olla ympäristöystävällinen

Moni ei ole varmaan tietoinen, mutta joka neljännellä suomalaisella on kulutusluottoa maksettavanaan. Koska lainoja otetaan Suomessa näin paljon, on mielestämme hyvin kannattavaa pyrkiä kanavoimaan tämän kokoinen asiakasliikenne hyvää tarkoitukseen ja maailmalle takaisin antamiseen.

Me pyrimme olemaan Suomen reiluin ja vastuullisin lainojen kilpailutuspalvelu. Toimimme ihan oikeasti arvojemme mukaisesti:

  • Emme ikinä tyrkytä tai painosta ketään sitoutumaan sopimuksiin, vaan tarjoamme mahdollisimman laajan kilpailutuksen, joka helpottaa kuluttajan omia talouspäätöksiä
  • Opastamme avoimesti ja rehellisesti palvelumme käyttäjiä karttamaan huonoja lainasopimuksia, jotka ovat joko epäedullisia tai eivät välttämättä hyvin perusteltuja
  • Kannamme osaltamme yrittäjän vastuuta ympäristöstä puita istuttamalla. Mitä enemmän lainoja, sitä enemmän puita!

Istutapuita.fi oli varma suomalainen valinta

Koska Lainaa.com on netissä toimiva ilmaispalvelu ilman suurempia suoria ympäristörasitteita, puiden istutus tuntuu todella loogiselta ratkaisulta, joka hyödyttää ympäristöä sitä enemmän, mitä enemmän palvelulle kertyy käyttäjiä ajan myötä. Lainoja käytetään myös usein ympäristöä kuormittaviin tarkoituksiin (esimerkiksi lomamatkoihin, auton ostoon ym.), joita puiden istuttaminen kompensoi.

Suomalaiseen ympäristötoimintaan sijoittaminen on meille helppo 1+1-yhtälö, sillä palvelumme kilpailuttaa suomalaisten yritysten palveluita suomalaisille kuluttajille. Kotimaamme luonto on vaalimisen arvoinen asia, koska me myös hyödymme sen olemassaolosta eniten.

Puiden istutus on ekotekona helposti mitattavissa ja kaikkien etu

Puiden istuttamisessa on parasta se, että pystymme konkreettisesti laskemaan palvelumme käytön perusteella istutettujen puiden määrän ja voimme myös itse vaikuttaa siihen suorasti omalla toiminnallamme tulevaisuudessa. Hyväntekeväisyyteen annetut lahjoitukset voivat hukkua järjestöstä riippuen ”kuluihin” ja lopulta vain murto-osa saapuu perille niitä tarvitseville.

 

Me emme istuta puita yksin – SINÄ istutat meidän kanssamme!

Lainojen ja muiden arkisten palveluiden kilpailutuksessa on tärkeää, että tarjouksia pyydetään mahdollisimman monelta palveluntarjoajalta. Lainaa.com tarjoaa käyttäjilleen maksuttoman ja sitoutumattoman lainojen kilpailutuksen, jossa voit pyytää tarjoukset jopa 40 pankilta ja rahoitusyhtiöltä samanaikaisesti yhdellä hakemuksella ja jopa yhdistää vanhat lainasi samalla. On sanomattakin selvää, että tämä helpottaa huomattavasti edullisimman lainan löytämistä.

Mielestämme Suomessa ei yksinkertaisesti voi olla liikaa puita. Koska lainojen kilpailutus on palvelumme käyttäjille maksutonta ja koska kilpailutuksemme on yksi Suomen kattavimmista, puiden istuttaminen kauttamme on yhteiskunnallinen lisähyöty siitä, että käytät palveluamme. Siksi sitoudumme istuttamaan yhden uuden puun jokaista maksettua lainaa kohden, joka on kilpailutettu palvelumme kautta!

Tutustu palveluun osoitteessa https://lainaa.com/.

*Lainaa.com on vakuudettomien lainojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa reilumpaa apua arjen rahahuoliin. Puiden istuttamisen ohella palvelu pyrkii kuluttajia suorasti ja avoimesti karttamaan epäedullisia lainoja tai kyseenalaisia luottoyhtiöitä.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää miten teidänkin yritys voi olla mukana hiilinieluprojektissamme? Tärkeintä on halu osallistua työhön luonnon hyväksi.

9 + 10 =

Yritys

Q-Trading Oy / istutapuita.fi
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

2555033-2

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

istutukset@istutapuita.fi

Copy link