Plussa Suomi tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia kestävän kehityksen palveluita

Yritysten energia-asioiden optimointiin keskittyvän Plussa Suomi Oy tarjontaan kuuluu hiilijalanjälkilaskentaa, sekä päästökompensaatiopalveluita, jotka toteutetaan jatkossa yhteistyössä Istutapuita.fi:n kanssa. Vastuullisuus on Plussa Suomen toiminnan ytimessä ja se lähtee korkein odotuksin integroimaan Istupuita.fi:n palveluita osaksi jokapäiväistä toimintaansa – tavoitteena on näin auttaa mahdollisimman monia yrityksiä pääsemään omiin vastuullisuustavoitteisiinsa. Myös me Istutapuita.fi:ssä aloitamme innokkaina yhteistyön samat arvot ja motivaation omaavien alansa huippujen kanssa! 

Plussa Suomen toimitusjohtaja Niklas Westerlundilla summaa yhteistyön aloittamiseen johtaneita seikkoja: “Kotimaisuus ja läpinäkyvyys ovat Plussa Suomen ydintä ja Istutapuita.fi istuu tämän takia täydellisesti osaksi meidän toimintaamme. Lisäksi yritysten visiot ja arvot kohtaavat erinomaisesti, sillä kaikki vastuullisuuteen liittyvä on alusta asti ollut Plussa Suomelle tärkeää ja mielenkiintoista. Taimien istuttaminen on konkreettinen tapa osallistua ilmastonmuutoksen hidastamiseen.” 

Plussa Suomen oma toiminta on jo hiilinegatiivista ja yritys tekee joka päivä töitä hiilineutraalin Suomen eteen. Yrityksen toiminta perustuu kustannustehokkuuden parantamiseen, mikä resonoi vahvasti myös vastuullisuustyöhön – usein päästövähennyksillä ja hiilineutraaliudella saadaan luotua myös kilpailuetua! Plussa Suomi keskustelee vuosittain satojen yrityspäättäjien kanssa ja auttaa näitä vastuullisuustavoitteidensa saavuttamisessa hiilijälki.fi -palvelunsa mukaisesti. 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]