Fiksukuluttaja.fi rohkaisee myös ympäristön kannalta fiksuihin valintoihin

Fiksukuluttaja.fi on taloustuotteiden vertailemiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen keskittynyt sivusto. Rohkaisemme lukijoitamme kuluttamaan fiksusti, mikä ei tarkoita yksinomaan kustannusten minimoimista. Fiksua kuluttamista on myös vastuullinen kuluttaminen, koska voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa siihen, millaisessa elinympäristössä me itse ja tulevat sukupolvet saavat elää.

Metsäluonto on meille Fiksukuluttaja.fi:n ylläpitäjille tärkeä elementti. Olemme saaneet kasvaa alueilla, joissa metsään on ollut aina korkeintaan parin kilometrin matka.

Tiesimme jo nuorina, että metsän läheisyys on hyödyllinen ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, ja että metsät toimivat hiilinieluna. Nyt varttuneempina haluamme tehdä ympäristövastuullisia valintoja ja tukea luonnonsuojelua omien mahdollisuuksiemme puitteissa.

Yksi tapa elää ekologisten arvojemme mukaan on edesauttaa arvoihimme sopivien projektien toteutumista yrityskumppanuuksien kautta. Fiksukuluttaja.fi tukeekin useita eri luonnonsuojelujärjestöjä ja -hankkeita.

Mahdollisuus osallistua Istutapuita.fi:n hiilinieluprojektiin tuntui juuri oikealta valinnalta. Haluamme olla mukana talkoissa, minkä hyödyt ovat näin konkreettisia ja kauaskantoisia. Toivomme, että vuotuinen tukemme Istutapuita.fi:lle auttaa osaltaan projektin tärkeiden tavoitteiden saavuttamista.

Meitä ajaa myös toive siitä, että lapsemme ja lapsenlapsemme voisivat saada yhtä rikkaita luontoelämyksiä kuin mitä me olemme saaneet. Emme todennäköisesti tule itse näkemään entisten turpeennostosoiden kehittymistä täysikasvuisiksi metsiksi, sillä puuntaimet kasvavat hitaasti. Jälkipolvet pääsevät kuitenkin nauttimaan nyt istutettavien puiden kypsästä kauneudesta ja puista muodostuvien metsien mikrobirikkaasta ilmasta.

Koska kuulimme metsiin jätettävän myös lahopuuta, tukevat nämä nyt perustettavat metsäalueet myös metsän eläimistön ja muun kasvuston monimuotoisuutta.

Kotimaisten hiilinielujen kasvattaminen on asia, mihin toivoisimme myös muiden yritysten ja yksityisten osallistuvan. Ihanteellisessa tapauksessa esimerkkimme rohkaisee jotakuta muutakin mukaan.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]