SRV:n pyrkimyksenä on luoda elinkaariviisas todellisuus – konkretiaa päästöttömillä työmailla sekä puita istuttamalla 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, jonka työmaat ovat olleet päästöttömiä vuodesta 2022 lähtien. Koska kaikkia päästöjä ei ole pystytty vielä täysin poistamaan, eikä SRV:llä haluttu jäädä vain odottamaan parempaa tulevaisuutta, oli yhteistyö istutapuita.fi:n kanssa luonteva askel taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. 

”Päästöttömät työmaat ovat meille erittäin merkittävä askel matkallamme kohti elinkaariviisasta tulevaisuutta. Vähentämällä rakentamisen aikaisia päästöjä voidaan saavuttaa todella merkittäviä ympäristöhyötyjä. Seuraava tavoitteemme on lähes nollapäästöinen rakennus. Se tarkoittaa sekä energiantuotannon päästöttömyyttä että vähäpäästöisiä materiaaleja,” kertoo SRV:n kehitysjohtaja Miimu Airaksinen.  

Puiden istuttaminen sitoo hiiltä ja on tärkeä tekijä ilmastonmuutosta hillittäessä

SRV kasvattaa jatkuvasti keinovalikoimaansa päästöjen vähentämiseksi. Tätä tehdään kaikessa toiminnassa, ei vain työmailla. SRV:n ensisijaisena tavoitteena on pienentää sekä energian että materiaalien kulutusta. Lisäksi pyrkimyksenä on luoda kiinteistöjen koko elinkaaren aikaisia kestäviä ratkaisuja. Osa keinovalikoimaa on puiden istuttaminen. SRV haluaa myös kannustaa muut tahot mukaan, sillä paljon puhutaan esimerkiksi metsäkadosta. Istutapuita.fi:n kaltainen palvelu on loistava mahdollisuus antaa luonnolle takaisin, sillä se ylläpitää ja lisää hiilinieluja.

SRV valitsi yhteistyökumppaniksi Istutapuita.fi:n, sillä sen lisäksi, että luonnolle takaisin antaminen istuu SRV:n strategiaan elinkaariviisaasta todellisuudesta, oli kotimaisuus tärkeä aspekti – SRV piti tärkeänä kriteerinä kohdistaa toiminta Suomeen. Tämän avulla edistetään kotimaamme luonnon hyvinvointia, toiminta on läpinäkyvää ja voidaan varmistua eettisten periaatteiden noudattamisesta esimerkiksi työvoiman suhteen.   

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]