Pakkaa.fi huomioi ekologisuuden

Suomalainen pakkaustarvikkeiden maahantuoja Pakkaa.fi halusi löytää sekä konkreettisen että helposti ymmärrettävän tavan kompensoida tuotannosta aiheutuvia päästöjä.

Pakkaa.fi toimittaa tuotteita niin raskaan teollisuuden käyttöön kuin pienyrityksille ja verkkokauppiaillekin. Sen valikoimaan kuuluvat postitus- ja lähetyslaatikot, tuotepakkaukset sekä muut pahvituotteet, teipit, tarrat, pussit ja vanteet.

“Olemme tutkineet ympäristövaikutuksia pahvilaatikon tuotannon kautta. Pakkaa.fi huomioi ekologisuuden kaikessa toiminnassaan niin oikean pakkauksen valinnan konsultoimisesta aina rahtien optimointiin”, yrittäjä Juha Pispa Pakkaa.fi:ltä kertoo.

Pispan mukaan rahdin ja valmistuksen osalta syntyy silti ympäristöpäästöjä, vaikka Pakkaa.fi:n pahvilaatikot onkin valmistettu uusiomateriaalista. Muista toimijoista poiketen Pakkaa.fi toimittaa myös laatikot suoraan tehtaalta asiakkaalle ja siten minimoi vaativan välivarastoinnin.

Istutapuita.fi on konkreettinen tapa vaikuttaa

Pispan mukaan pahvilaatikoiden ja puiden välillä on tietynlaista symboliikkaa.

On olemassa erilaisia järjestöjä, joihin voi lahjoittaa rahaa, mutta puiden istuttaminen sopii meidän yrityksellemme kuin nenä päähän. Ennen kaikkea tämä on konkreettinen tapa kompensoida tuotannosta aiheutuvia päästöjä”, selventää Pispa.

Pispan mukaan ympäristöyhteistyökumppanin valinnassa olennaisin kriteeri oli juuri konkreettisuus. 

Toimivaa yhteistyötä

Pispa on ollut tyytyväinen Istutapuita.fi:n henkilöstön aktiivisuuteen yhteistyöasioissa. Apua on ollut jaetusta infosta, kuvapankista sekä markkinoinnin vinkeistä.

”Vaikka haluammekin tehdä hyvää ilmastolle, on meille tärkeää, että voimme myös viestiä siitä nykyisille ja uusille potentiaalisille asiakkaille”, Pispa toteaa. 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]