Nordic Floors Lapualta kompensoi toimintansa päästöjä

Nordic Floors kehittää ympäristön kannalta kestävämpiä lattiaratkaisuja ja ottaa nyt päästökompensaation osaksi yritysvastuustrategiaansa. Yritys on sopinut istutapuita.fi kanssa 600 taimen istuttamisesta energiaturvetuotannosta poistuneelle Tuulisuolle. Lisäksi Nordic Floorsin verkkokaupan asiakkaille on tulossa mahdollisuus osallistua istutustalkoisiin tehdessään lattiatilauksen. Yhteistyöltä Nordic Floors odottaa symbioosin omaista tilaa, jossa yhteistyöstä hyötyvät niin luonto, ihmiset, kuin muut yritykset. 

Istuttamalla 600 taimea, Nordic Floors kompensoi omasta toiminnastaan aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä yhteensä 356 400 kilogramman edestä, ja yritys kehottaakin ihan kaikkia ottamaan vastuuta planeettamme hyvinvoinnista. Yrityksen omin sanoin: “Nyt toimitaan!”. Palkitsevimmaksi asiaksi yhteistyössä istutapuita.fi kanssa yritys kertoo tiedon siitä, että pääsee tekemään jotain hyvää ja merkityksellistä koko planeetalle ja sivilisaatiolle. 

Istutapuita.fi valikoitui Nordic Floorsin kompensaatiokumppaniksi mm. jaettujen arvojen perusteella. Yritystä luotsaavalle Jukka-Pekka Kallion mielessä yritysvastuu ja tulevien sukupolvien yhdistyvät tärkeäksi kokonaisuudeksi: “Bambumies rakastaa elämää ja haluaa myös tulevien sukupolvien saavan mahdollisuuden tuntea samoin!”

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]