MTB-Siivouspalvelu Oy haluaa edistää Suomen luonnon monimuotoisuutta

Samalla kun MTB-Siivouspalvelu Oy tarjoaa laadukasta siivous -ja kierrätyspalvelua yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille Uudenmaan alueella, se haluaa osallistua ympäristötyöhön korvatakseen osan hiilijalanjälkiään istuttamalla puita jokaisesta syntyneestä asiakaskaupasta.

”Työllistämme yrityksessämme yli 100 henkilöä, ja meillä on lähes 300 sopimusasiakasta eri aloilta”, kertoo MTB-Siivouspalvelu Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Nea Backström.

Ympäristöystävällisyys etusijalla

Vuonna 1987 perustettu perheyritys pääsi vuonna 2020 mukaan YK:n Global Compact yritysvastuu aloitteeseen sekä vastaanotti hyvä työpaikka- Great Place To Work -sertifioinnin ensimmäisenä yrityssiivous- ja kierrätyspalveluita tarjoavana yrityksenä Suomessa.

”Olemme omalla toiminnallamme vähentäneet hiilijalanjälkeämme erilaisilla toimenpiteillä, kuten ympäristöystävällisillä pesuaineilla ja annostelemalla niitä niin, että mahdollisimman vähän pääsee vesistöihin. Lisäksi haluamme edistää toimenpiteitä, joilla saadaan vähennettyä muovisten roskapussien käyttöä alallamme. Nämä ovatkin osa meidän Ekokompassi ympäristöjärjestelmän toimenpiteitä ja Global Compact yritysvastuualoitteita”.

Konkreettinen apu

Backströmin mukaan Istutapuita.fi-projekti täydentää vastuullisuustyötä sellaisella osa-alueella, mitä he eivät itse pysty konkreettisesti toteuttamaan.

”Suomalaisena perheyrityksenä meille oli tärkeä löytää suomalainen toimija, joka edistää Suomen luonnon monimuotoisuutta metsittämällä vanhoja turvesoita. Mukana on myös luottamus, että tiedämme 100%, että panostuksemme menee hyvään tarkoitukseen ja että puita varmasti istutetaan. Olemme innoissamme mukana luomassa uusia hiilinieluja osallistumalla noin 600:n puun istuttamiseen vuodessa yhdessä Timon ja Istuita puita -projektin kanssa”, päättää Backström.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]