EcoIT – kestävä kehitys perusarvona

IT-laitteiden kierrättäjä ja jälleenmyyjä EcoIT on erikoistunut tietoturvalliseen ja vastuulliseen käytettyjen laitteiden kierrätykseen.

”Olemme kotimainen tietoteknisen jätteen vähentämiseen keskittynyt palvelu, ja autamme asiakkaitamme pääsemään eroon vanhoista laitteistaan ekologisesti ja tietoturvallisesti”, kertoo EcoIT:n toimitusjohtaja ja perustaja Joni Kukkonen

Puiden istutus konkreettinen tapa

Kukkosen mukaan yhteistyö Istutapuita.fi:n kanssa oli luonnollisesta, sillä kestävä kehitys ja sen edistäminen on EcoIT:n yksi perusarvoista.

”Puiden istuttaminen on myös konkreettinen tapa saada ympäristötietoiset asiakkaamme mukaan ilmastotalkoisiin”, täsmentää Kukkonen.

Positiivista oli Kukkosen mukaan se, että Istutapuita.fi kohdistaa toimensa Suomen metsien kasvattamiseen. Kukkonen on ollut myös tyytyväinen yhteistyöhon.

”Suomen sekä suomalaisten hyvinvointi on meille kotimaisena perheyrityksenä erittäin tärkeää. Avoin ja reilu keskustelu prosessin alusta lähtien sopii myös tapaani työskennellä, ja yhteistyössä on ollut hyvä tunnelma”, päättää Kukkonen.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]