Kovapalkki istuttaa puun aina kohteen valmistuttua

Perustusurakointi Kovapalkki on aloittanut kanssamme yhteistyön tehdäkseen konkreettisia tekoja luonnon ja ilmaston puolesta. Istutamme yhden männyn Tuulisuolle jokaista Kovapalkin valmistunutta projektia kohden.

Kovapalkin palveluvalikoimaan kuuluvat perustusurakoinnin lisäksi suunnittelutyöt, lattiavalut, ontelolaattojen asennukset ja paalutus. Vastuullisena ja luotettavana tunnettu yritys on nyt halunnut myös kantaa kortensa kekoon ilmastonmuutoksen hidastamisessa.

Haluamme kehittyä siinä, että vihreät arvomme toteutuvat konkreettisin teoin. Päädyimme puiden istutukseen, koska haluamme yrityksenä edistää kotimaamme luonnon hyvinvointia sekä lisätä hiilinieluja, kertoo Kovapalkin toimitusjohtaja Jani Satoniitty.

Nettisivumme vakuuttivat Kovapalkin, ja Istutapuita.fi valikoitui Kovapalkin kumppaniksi palveluntarjoajien joukosta.

Tutkimme netistä vaihtoehtoja, ja Istutapuita.fi vakuutti meidät selkeällä ja kattavalla sivustollaan. Myös yhteydenpito on ollut alusta saakka joustavaa ja sujuvaa. Yrityksemme arvoja ovat esimerkiksi vastuullisuus, luotettavuus ja rehellisyys, ja Istutapuita.fi tukee näistä jokaista, summaa Eetu Pättiniemi Kovapalkilta.

Kovapalkin väki on innoissaan uudesta yhteistyöstä. Ennen kaikkea he iloitsevat mahdollisuudesta tehdä konkreettisia hyviä tekoja maapallomme puolesta.

Odotamme sitä, että saamme nähdä ja kuulla, miten puiden istutus ja kasvu etenee. Palkitsevaa tästä tekee se, että tietää tekevänsä hyvää. Istutapuita.fi on tehnyt kaiken todella helpoksi asiakasyrityksilleen. Tämä on kätevä ja konkreettinen tapa tehdä vastuullinen teko. Haluamme rohkaista myös muita yrityksiä mukaan näihin talkoisiin, sillä kun useampi ihminen tai yritys tekee pienen teon, se tarkoittaa isossa mittakaavassa suurta tekoa!

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]