Vastuullisuus tärkeä arvo kotimaiselle kitaravalmistajalle

Olen jo kauan etsinyt mahdollisuutta osallistua puiden istutuksiin ja netin kautta tutkin eri vaihtoehtoja joista Istutapuita.fi jäi erittäin nopeasti päälimmäiseksi, joten otin yhteyttä mahdollisesta yhteistyöstä. Heti alkuun oli ilo huomata kuinka sujuvaa yhteydenpito on ja saimme suunniteltua yhdessä parhaan lähestymistavan omalle yritykselle IP Guitarsin Tommi Kokko kertoo. 

Pienenä yrittäjänä on hienoa, että pystyn osallistumaan hiilinielujen kasvattamiseen ja Istutapuita.fi tekee prosessin helpoksi. Mukaan pääsee erittäin pienellä kynnyksellä parantamaan kotimaan luonnon hyvinvointia ja meidän yrityksillä on paljon yhteisiä arvoja, joten valinta yhteistyöstä oli erittäin helppo päätös. Kun jokaisella puulla on merkitystä, on tärkeää että kuka vaan ja mikä vaan yritys, koosta riippumatta, pääsee kantamaan oman kortensa kekoon.

Odotan todella, kuinka hiilinieluprojektit etenevät ja kuinka pääsee konkreettisesti todistamaan kasvua ja muutosta. Istutapuita.fi tekee osallistumisen vaivattomaksi ja rohkaisen todella muitakin yrityksiä ottamaan askeleen kohti tätä ympäristötekoa.

IP Guitars (IndiEstructible Productions) on 2017 Tommi Kokon perustama soitinrakennukseen erikoistuva yritys, joka erikoistuu käsintehtyihin sähkökitaroihin ja kotimaisiin materiaalivalintoihin.

IP Guitarsin palveluihin kuuluu käsintehtyjen soittimien lisäksi soitinkorjaus- ja huoltotyöt, pintakäsittelyt, sekä kustomoinnit. Yrityksen keskeisimpiin arvoihin kuuluu vastuullisuus, luotettavuus, sekä kotimainen tuottaminen.

IP Guitars nettisivut: https://www.ipguitars.com

Sekä somessa:
Facebook – https://www.facebook.com/IPguitars/
Instagram: @ipguitars
Youtube: https://www.youtube.com/ipguitars

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]