Jyväskyläläisen Keski-Suomen vuokrauspalvelun toiveena on puhdas luonto myös jälkipolville

Mukavan ja huolettoman matka-autoilun puolesta liputtava Keski-Suomen vuokrauspalvelu Oy haluaa kannustaa esimerkillään myös muita yrityksiä toimimaan yhteisen edun hyväksi. Matkailuautojen vuokraukseen erikoistunut yritys koki tärkeäksi päästä tekemään jotain konkreettista ympäristön ja paremman tulevaisuuden eteen, johon istutapuita.fi tarjosi luontevan keinon. 

Keski-Suomen vuokrauspalvelun toimitusjohtaja Juha Vänttinen odottaa yhteistyöltä paljon: “Odotamme yhteistyöltä hyviä ja isoja saavutuksia, jotta jälkipolvemme pääsisivät nauttimaan puhtaasta ja vehreästä luonnosta, niin kuin mekin olemme saaneet tehdä.” 

Istutapuita.fi oli luonteva valinta yhteistyökumppaniksi palvelun läpinäkyvyyden ja puiden istutuksen konkreettisuuden ansiosta. Vastedes Keski-Suomen vuokrauspalvelu istuttaa yhden puun jokaista kymmentä vuokrausvuorokautta kohden. 

“Haluaisimme rohkaista myös muita yrittäjiä kompensoimaan aiheuttamaansa hiilijalanjälkeä näyttämällä esimerkkiä yhteistyöllämme. Myös pienet teot ovat tärkeitä!”, Vänttinen summaa. 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]