Vastuullisia elämysmatkoja järjestävä Ekomatkaajat yhteistyöhön istutapuita.fi kanssa

Ekomatkaajat on Suomen ainoa uhanalaisiin eläimiin ja luonnonsuojeluun keskittynyt yritys, joka järjestää vastuullisia elämysmatkoja asiakkaille, jotka matkustavat auttamaan uhanalaisia eläimiä, luonnon monimuotoisuutta ja paikallisyhteisöä. Ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ja matkustamisesta aiheutuvien päästöjen kompensoimiseksi Ekomatkaajat istuttaa taimen istutapuita.fi kanssa, kun asiakas matkustaa vapaaehtoistyöhön ulkomaille.

Koronan ansiosta Ekomatkaajien toiminta kehittyi myös incoming-toimintaan ja nykyään asiakkaita matkustaa myös ulkomailta Suomeen viikon – kahden kestäville vastuullisille lomamatkoille. Ekomatkaajat istuttaa taimen myös, kun asiakas matkustaa Suomeen ja kokee mielekkääksi antaa vastuullisen matkamuiston Suomen matkasta: kunniakirjan, jossa heille kerrotaan heidän osallistuneen tärkeään työhön ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

Yrittäjänä Ekomatkaajissa toimiva Maria Ojajärvi haluaa tehdä hyvää ja auttaa myös muita osallistumaan vastuullisuustyöhön: “Koemme tärkeäksi kertoa vapaaehtoistyön ja uhanalaisten eläinten suojelemisen tärkeydestä. Kun ihmiset ymmärtävät miten upeita eläimiä maailmalla elää niitä halutaan myös puolustaa ja suojella.”

Puiden istutus ja konkreettiset ilmastoteot on tehty mahdollisimman mutkattomaksi

“Olimme jo pitkään etsineet sopivaa yhteistyökumppania päästökompensointiin ja istutapuita.fi tuntui heti meille sopivalta vaihtoehdolta. Aloittaminen on tehty todella helpoksi, joten emme miettineet hetkeäkään vaan aloitimme yhteistyön saman tien. Istutapuita.fi tukee toimintaamme, koska voimme nyt kompensoida asiakkaidemme matkoista aiheutuneita päästöjä”, Ojajärvi kertoo.

Asiakkaille jaettavat todistukset matkustamista kompensoivista istutuksista nähdään Ekomatkaajilla tärkeänä asiana

“Palkitsevinta Ekomatkaajille on se, kun voimme lähettää matkalta palaavalle asiakkaalle kunniakirjan, että hän on osallistunut tärkeään työhön ilmastonmuutoksen hidastamiseksi”, toteaa Ojajärvi.

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]