Anticimex istuttaa puun jokaisesta Smart-asennuksesta

Anticimex on Suomen johtava tuholaistorjuntayritys, jonka toimintaan kuuluu olennaisesti kestävien ja myrkyttömien tuholaistorjuntaratkaisujen edistäminen.

Anticimex on sitoutunut toiminnassaan kestävään kehitykseen ja yksi tärkeimmistä painopisteistä on hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Tehostaakseen tavoitteiden toteutumista he istuttavat joulukuusta 2021 alkaen puun jokaista uutta, asiakkaalle asennettua Anticimex Smart -laitetta kohden. 

”Tuholaistorjunta-alaa leimaa vahvasti pinttyneet käsitykset kestämättömistä toimintamalleista, kuten haitallisten torjunta-aineiden käytöstä. Anticimexillä on jo pitkään ollut keskiössä ympäristöä kunnioittavat torjuntaratkaisut, joiden avulla pyrimme markkinajohtajana muuttamaan käsitystä alasta ja nykyaikaisesta tavasta tehdä tuhoeläinhallintaa. Kun Anticimex keväällä päivitti globaalisti kestävän kehityksen toimintojaan, joissa yhtenä tärkeänä osa-alueena oli hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, oli mielestämme aika tehdä jopa enemmän”, kommentoi Martin Svanljung, Anticimex Suomen toimitusjohtaja.

Anticimex toimii yhteistyössä Istutapuita.fi kanssa, jolloin jokainen uusi käyttöön otettu Smart-laite muuntuu istutetuksi männyntaimeksi. Männyntaimenet istutetaan turvetuotannosta poistuneelle ja kuivatulle Tuulisuon suoalueelle, Vaalan kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle. Istutukset alkavat keväällä 2022, kun kasvukauden mukaan on istutuksille otollisin aika.

”Tuholaistorjunta-alan suunnannäyttäjänä haluamme kannustaa asiakkaitamme osallistumaan muutokseen ja valitsemaan torjuntaan täysin myrkyttömän vaihtoehdon sekä tekemään samalla konkreettisen ilmastoteon. Toimimalla istutapuita.fi kanssa pystymme kohdentamaan toimet kotimaahan, jotka kuitenkin auttavat omalta osaltaan koko maailman ympäristötavoitteita”, jatkaa Svanljung.

Anticimex Smart on IoT-pohjainen ja 100% myrkytön tuholaistorjuntapalvelu. Sähköllä toimivat älyloukut yhdessä jatkuvan valvonta-, reagointi- ja raportointijärjestelmän kanssa mahdollistavat asiakkaidemme tuhoeläinriskien selkeän minimoinnin – ympäristöystävällisesti.

Lue lisää puiden istutus –kampanjasta.

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. He ovat Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Palveluperiaatteissa yhdistyvät myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus. Anticimex Oy tuottaa asiakkaille palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistetaan terveellinen ja laadukas elinympäristö. 

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Heillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Anticimex palvelee koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap