Kuulumisia
Karhusuolta!

Ympäristökuulumisia Karhusuolta! Vuoden 2020 taimet ovat nyt istutettu, ja vanha Karhusuon turvesuonpohja on aloittanut matkansa kohti hiilinielua!

Karhusuolla suoritettiin tuhkalannoitus paikallisen voimalaitoksen jäännöstuhkasta. Puutuhka korjaa suonpohjan ravinnetasapainoa ja luo erinomaiset puitteet hyvälle kasvulle. Tuhkalannoituksen suoritti levityksen ammattilainen Kone-Koskelainen Lappeenrannasta. Tuhka oli ”lähituhkaa” VAPO:n Utin varuskunnan lämpölaitoksesta.

Osalle alasta suoritettiin myös mätästys, jotta maa-ainesta saatiin käännettyä sekä taimi istutettua hieman ympäristöään korkeammalle. Mätästyksen suoritti Maansiirto Mikko Porvari Ky.

Jokainen voi vaikuttaa omilla teoillaan

Suolle suoritetaan lähivuosina tarvittavia toimia, esim ojien reunojen pajujen poistoa.

Projekti on ollut onnistunut ja männyn taimia on nyt kasvamassa reilut 10000 kpl. Tämän vuoden aikana männyt kasvattavat juuriaan, jotta talvehtiminen onnistuu mallikkaasti.

Suuri kiitos kaikille! 

Iso kiitos kaikille projektiin osallistuneille! Jokainen voi vaikuttaa omilla toimillaan ilmaston lämpenemisen etenemisen hidastamiseen. Pienet asiat eivät aina vaikuta merkityksellisiltä, mutta muutos lähtee aina yksilöistä.

Tekemällä toimia eri tavalla vaikuttavat ne usein myös muihin ja muutokset tapahtuvat lopulta isommassa mittakaavassa. Vaikea kevät maailmantaloudessa hidastutti monia ilmastoprojekteja, mutta niiden määrä kasvaa vääjäämättä.

 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]