Hiilidioksidipäästöjen kompensointi julkisissa kilpailutuksissa

Julkisen sektorin hankintaprosesseissa yleistyvät vaatimukset tuotteiden ja palveluiden vähähiilisyydestä, mikä sulkee osan muuten potentiaalisista palveluntarjoajista kilpailutusprosessin ulkopuolelle. Päästövähennystavoitteet ja muutokset yleisissä asenteissa heijastuvat suoraan hankintoihin ja meiltä kysellään mm. tämän johdosta yhä enenemissä määrin kompensaatiopalvelustamme ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista erilaisissa kilpailutusprosesseissa. Monet kunnat ovat mukana Hinku hankkeessa, joka kokoaa yhteen päästövähennyksiin sitoutuneet toimijat. Hankkeessa onkin mukana jo yli 80 kuntaa ja tämä vaikuttaa suoraan myös siihen, kuinka ilmastoasioilla on kilpailutusten kriteereissä yhä suurempi merkitys. 

”Koko istutapuita.fi palvelun henkilöstölle on tärkeää tarjota eri toimijoille kotimainen, läpinäkyvä ja konkreettinen kompensaatiovaihtoehto. Haluamme varmistaa, että tehty työ on ilmaston ja luonnon kannalta järkevää, sekä sillä on työllistävä vaikutus Suomessa. Nämä arvot ovat olleet meille tärkeitä alusta asti ja niiden pohjalta kehitämme toimintaamme myös jatkossa.” 
– Timo Tammenaho, toimitusjohtaja 

Palvelun helppous, ymmärrettävyys ja edullisuus ovat olleet alusta asti toiminnan keskiössä. Puiden istuttaminen kuivatetuille turvesoille on kaikkien ymmärtämä konkreettinen teko, jota tukee Luonnonvarakeskuksen meille teettämä raportti hiilensidonnasta. Paikalliset metsänhoitoyhdistykset istuttavat ja hoitavat metsiämme, jolloin ne ovat parhaissa mahdollisissa käsissä. Lisäksi projektisivumme mahdollistavat istutusten seuraamisen. 

Ota yhteyttä kompensaatioasiantuntijoihimme jo tänään niin keskustelemme kanssasi lisää juuri teidän tarpeistanne ja mahdollisista kysymyksistä liittyen palveluumme! 

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]