Tule

yritys-

kumppaniksi

Yrityksenne panos voi perustua esimerkiksi istutettujen taimien määrään, metsitetyn alueen suuruuteen tai tiettyyn määrään sidottua hiilidioksidia.

Voit tehdä kerralla hyvää tai voimme suunnitella yrityksellenne sopivan pidempiaikaisen ratkaisun. Ota yhteyttä niin mietitään teidän yritykselle sopivin tapa vaikuttaa.

Kumppanimme kertovat

”Olin jo pitkään etsinyt mahdollisuutta kompensoida verkkokauppamme hiilijalanjälkeämme ja käyttämäämme puumateriaalia istuttamalla puita. Myymme aidosti Suomessa valmistettuja huonekaluja ja kodinsisustusta, joten myös kompensointi piti luonnollisesti tapahtua Suomessa.

Törmäsin Timoon ja Istutapuita.fi:n Facebookissa. Se oli juuri mitä olin etsinyt. Timo ja yrityksen tausta puiden ja metsien kanssa toimimisesta vakuuttivat minut. He tiesivät mitä tekivät ja olivat jo aloittaneet taimien istuttamisen.

Yhteistyöllä Istutapuita.fi:n kanssa pystyn nyt kompensoimaan hiilijalanjälkemme ja tekemään oma tehtäväni, jotta saamme jatkossakin laadukkaita kotimaisia puusta valmistettuja tuotteita.”

Tomas Nordström, perustaja, yrittäjä
madeinfinlandshop.fi

”Olimme Havusella jo jonkin aikaa pohtineet, kuinka voisimme kantaa kortemme kekoon luonnon hyväksi. Alan toimijoista ei oikein löytynyt meille sopivaa kumppania – puiden istutus tuntui meille luontevimmalta vaihtoehdolta, ja halusimme olla 100 % varmoja siitä, että hankituilla istutuksilla rakennettaisiin toimiva hiilinielu. Tämä voidaan mielestämme varmistaa lähinnä vain sillä, että toimijalla on koko homma omissa hyppysissään.

Lisäksi tavoitteenamme oli luoda täysin uutta metsää eikä istuttaa esimerkiksi olemassa oleville metsäalueille. Meille tärkeä kriteeri oli (ja on yhä edelleen) myös se, että tehdyt toimet kohdistuvat Suomeen, koska tällöin edistäisimme kotimaamme luonnon hyvinvointia.

Asiaan perehtyessä löysimme tutkimuksia ja materiaalia siitä, että vanhojen turvesoiden metsittäminen on erinomainen vaihtoehto uuden metsän kasvattamisessa. Täten päätimme hankkia tarvittavat maa-alueet ja hoitaa istutukset itse – onhan moinen toiminta meille joulukuusien kasvattajille tuttua puuhaa.

Nopeasti kävi ilmi, että myös muut haluavat osallistua ja olla mukana hiilinielujen luomisessa. Tämän johdosta syntyi istutapuita.fi”

Timo Tammenaho, yrittäjä
havunen.fi

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää, miten yrityksenne voi kompensoida hiilidioksidipäästöjään ja olla mukana hiilinieluprojektissamme? Lähetä sähköpostia Timolle  osoitteella timo@istutapuita.com tai soita 040 485 6607.

Yritys

Forest Gump Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003732031469
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

3203146-9

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

[email protected]