Join Us

as Business Partner

The contribution of your company may be based, for example, on the number of seedlings planted, the size of afforested area or a certain amount of carbon dioxide absorbed.

You can make a one-time contribution or we can tailor a long-term solution for your business. Contact us and we will find an appropriate way for your business to make an impact.

Kumppanimme kertovat

“Olin jo pitkään etsinyt mahdollisuutta kompensoida verkkokauppamme hiilijalanjälkeämme ja käyttämäämme puumateriaalia istuttamalla puita. Myymme aidosti Suomessa valmistettuja huonekaluja ja kodinsisustusta, joten myös kompensointi piti luonnollisesti tapahtua Suomessa.

Törmäsin Timoon ja Istutapuita.fi:n Facebookissa. Se oli juuri mitä olin etsinyt. Timo ja yrityksen tausta puiden ja metsien kanssa toimimisesta vakuuttivat minut. He tiesivät mitä tekivät ja olivat jo aloittaneet taimien istuttamisen.

Yhteistyöllä Istutapuita.fi:n kanssa pystyn nyt kompensoimaan hiilijalanjälkemme ja tekemään oma tehtäväni, jotta saamme jatkossakin laadukkaita kotimaisia puusta valmistettuja tuotteita.”

Tomas Nordström, perustaja, yrittäjä
madeinfinlandshop.fi

“Olimme Havusella jo jonkin aikaa pohtineet, kuinka voisimme kantaa kortemme kekoon luonnon hyväksi. Alan toimijoista ei oikein löytynyt meille sopivaa kumppania – puiden istutus tuntui meille luontevimmalta vaihtoehdolta, ja halusimme olla 100 % varmoja siitä, että hankituilla istutuksilla rakennettaisiin toimiva hiilinielu. Tämä voidaan mielestämme varmistaa lähinnä vain sillä, että toimijalla on koko homma omissa hyppysissään.

Lisäksi tavoitteenamme oli luoda täysin uutta metsää eikä istuttaa esimerkiksi olemassa oleville metsäalueille. Meille tärkeä kriteeri oli (ja on yhä edelleen) myös se, että tehdyt toimet kohdistuvat Suomeen, koska tällöin edistäisimme kotimaamme luonnon hyvinvointia.

Asiaan perehtyessä löysimme tutkimuksia ja materiaalia siitä, että vanhojen turvesoiden metsittäminen on erinomainen vaihtoehto uuden metsän kasvattamisessa. Täten päätimme hankkia tarvittavat maa-alueet ja hoitaa istutukset itse – onhan moinen toiminta meille joulukuusien kasvattajille tuttua puuhaa.

Nopeasti kävi ilmi, että myös muut haluavat osallistua ja olla mukana hiilinielujen luomisessa. Tämän johdosta syntyi istutapuita.fi”

Timo Tammenaho, yrittäjä
havunen.fi

Contact Us

Message us via this form and we'll get back to you as soon as possible. You can also call Timo on +358 40 485 6607.

2 + 4 =

Company

Q-Trading Oy / istutapuita.fi
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Invoicing

E-invoicing address: 003725550332
Operator: Apix Messaging Oy
Operator ID: 003723327487

Terms and Conditions

Privacy Notice

 

VAT number

FI25550332

Phone

+358 40 485 6607

E-mail

[email protected]