Havunen

“Olimme Havusella jo jonkin aikaa pohtineet, kuinka voisimme kantaa kortemme kekoon luonnon hyväksi. Alan toimijoista ei oikein löytynyt meille sopivaa kumppania – puiden istutus tuntui meille luontevimmalta vaihtoehdolta, ja halusimme olla 100 % varmoja siitä, että hankituilla istutuksilla rakennettaisiin toimiva hiilinielu. Tämä voidaan mielestämme varmistaa lähinnä vain sillä, että toimijalla on koko homma omissa hyppysissään.

Lisäksi tavoitteenamme oli luoda täysin uutta metsää eikä istuttaa esimerkiksi olemassa oleville metsäalueille. Meille tärkeä kriteeri oli (ja on yhä edelleen) myös se, että tehdyt toimet kohdistuvat Suomeen, koska tällöin edistäisimme kotimaamme luonnon hyvinvointia.

Asiaan perehtyessä löysimme tutkimuksia ja materiaalia siitä, että vanhojen turvesoiden metsittäminen on erinomainen vaihtoehto uuden metsän kasvattamisessa. Täten päätimme hankkia tarvittavat maa-alueet ja hoitaa istutukset itse – onhan moinen toiminta meille joulukuusien kasvattajille tuttua puuhaa.

Nopeasti kävi ilmi, että myös muut haluavat osallistua ja olla mukana hiilinielujen luomisessa. Tämän johdosta syntyi istutapuita.fi”

Timo Tammenaho, yrittäjä
havunen.fi

Ota yhteyttä!

Haluatko selvittää miten teidänkin yritys voi olla mukana hiilinieluprojektissamme? Tärkeintä on halu osallistua työhön luonnon hyväksi.

3 + 14 =

Yritys

Q-Trading Oy / istutapuita.fi
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki
FINLAND

Laskutus

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori:
Apix Messaging Oy

Operaattoritunnus: 003723327487

Toimitusehdot

Rekisteriseloste

 

Y-tunnus

2555033-2

Puhelin

+358 40 485 6607

Sähköposti

istutukset@istutapuita.fi

Share via
Copy link